Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015
Την Κυριακή 11 Ιανουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Αγρινίου, διεξήχθη αγώνας μπάσκετ μεταξύ των ομάδων «Διεθνής Ένωση Αστυνομικών /Τ.Δ. Ακαρνανίας» – «Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου»,  για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Πέρυσι ενισχύθηκε οικονομικά αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα. Φέτος ο αγώνας διεξήχθη και πάλι για την ενίσχυση συναδέλφου πυροσβέστη που τραυματίστηκε σε διατεταγμένη υπηρεσία, στην προσπάθειά του να κατασβήσει πυρκαγιά στην περιοχή του Θέρμου. Ο τραυματίας πυροσβέστης νοσηλεύεται ακόμα σε ειδική μονάδα αποκατάστασης και η υγεία του καθημερινά βελτιώνεται. 

Τον αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου κ. Νίκος Καζαντζής, ο Περιφερειακός Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας κ. Ματσούκας Ιωάννης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου Αντιπύραρχος κ. Μπόκας, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου μας κ. Τσούνης Δημήτριος, αντιπροσωπείες Αστυνομικών και Πυροσβεστών, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της  Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών /Τ.Δ. Ακαρνανίας.

Στις ομιλίες τους ο Αστυνομικός Διευθυντής, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Ακαρνανίας/ Δ.Ε.Α. κ. Κώστας Νικόλαος, ευχαρίστησαν θερμά τους θεατές για την παρουσία τους και ευχήθηκαν ο αγώνας να είναι ο τελευταίος για την ενίσχυση αναξιοπαθούντος συναδέλφου.

Τέλος ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον συνάδελφο πυροσβέστη και σύντομα επιστροφή στην οικογένειά του και τα καθήκοντά του.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα