Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015
     Καλούνται τα μέλη του Συνδέσμου μας να συμμετάσχουν στην ετήσια Γενική Συνέλευση την 24/1/2015 και ώρα 11:00’, στο γραφείο μας οδός Κυριαζή (Αστυν. Μέγαρο).
    Σε περίπτωση μη απαρτίας η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ θα πραγματοποιηθεί χωρίς άλλη ειδοποίηση την επόμενη  ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 στην πιτσαρία «ΔΕΙΛΙΝΟ» στην πλατεία Πανοπούλου στο Αγρίνιο (όπισθεν κλινικής Ιπποκράτειο),  και ώρα 11.00’ (λόγω στενότητας χώρου στο γραφείο μας και ως εθιμικά ορίζεται μετά την κοπή της πίτας).

Θέματα που θα συζητηθούν:

1) Πεπραγμένα του Διοικητικού Συμβουλίου, με ομιλία του Προέδρου και την ανάγνωση της Εκθέσεως της εξελεγκτικής επιτροπής από τον Πρόεδρό της (για το χρονικό διάστημα 1/1/2014 έως και 31/12/2014).
2) Έγκριση απολογισμού και απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη για το ανωτέρω διάστημα.
3) Εισηγήσεις και προτάσεις των μελών προς το Προεδρείο της Γ.Σ.
    Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι η παρουσία σας στη γενική συνέλευση κρίνεται αναγκαία για την εύρυθμη λειτουργία του Συνδέσμου μας.
    Πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.
    Τέλος το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας εύχεται στα μέλη και στις οικογένειες τους υγεία, αγάπη και ευημερία για το Νέο έτος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα