Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015 συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στην πλατεία Κλαυθμώνος από τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.
Η συγκέντρωση ήταν μεγάλη και με δυναμικό παλμό. Η οργή και η αγανάκτηση ήταν εμφανής στα πρόσωπα των συμμετεχόντων για την εξαθλίωση της Ελληνικής κοινωνίας και την στοχευμένη εξόντωση των υπηρετούντων και αφυπηρετησάντων στις Ε.Δ. και τα Σώματα Ασφαλείας.
Ο μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων ανωτάτων Αξ/κών που διοίκησαν τις Ε.Δ. και τα Σώματα Ασφαλείας θα πρέπει να προβληματίσει τους κυβερνώντες και να σταματήσουν την περαιτέρω φτωχοποίησή τους.
Στους συγκεντρωμένους από την πλευρά της Ομοσπονδίας μας μίλησε ο Αντιπρόεδρος Αντιστράτηγος ε.α. κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ Γρηγόριος, οι Πρόεδροι της Ε.Α.Α.Σ., Ε.Α.Α.Ν., Ε.Α.Α.Α.  και αναγνώστηκε από τον Πρόεδρο του Σ.Ο.Δ. ψήφισμα που εγκρίθηκε δια βοής, το οποίο στη συνέχεια επιδόθηκε στο Υπουργείο Οικονομικών και το Κοινοβούλιο.

Ακολούθησε πορεία μέχρι το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, όπου τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και ψάλθηκε ο Εθνικός μας Ύμνος.

Συνάδελφε απόστρατε τα ηχηρά μηνύματα που εξέπεμψε η συγκέντρωση διαμαρτυρίας μας, ελπίζουμε ότι θα πιάσουν τόπο. Σε ευχαριστούμε που στις τρεις τελευταίες κινητοποιήσεις ήσουν μαζί μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, διανύοντας τόσα χιλιόμετρα παρά την ηλικία σου και δαπανώντας από τα λιγοστά σου ευρώ.
Εσύ συνάδελφε που ζεις στο λεκανοπέδιο της Αττικής και δεν σε ανταμώσαμε,  έκανες κακό πρώτα στον εαυτό σου και κάνε την αυτοκριτική σου.
Όπως και να έχουν τα πράγματα ο αγώνας μας συνεχίζεται μέχρι την τελική νίκη. Έλα και εσύ μαζί μας και μην ξεχνάς «η ισχύς εν τη ενώσει»

Δημήτριος Τσούνης

















0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα