Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Κυριακή 21 Απριλίου 2019
      Τη Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου 2019 και ώρα 18:00 στον αύλειο χώρο του κτιρίου της πρώην Τράπεζας της Ελλάδος (οδός Αναστασιάδη 1) στο Αγρίνιο, με πρωτοβουλία του Δήμου Αγρινίου θα πραγματοποιηθει τελετή αποκαλυπτηρίων τιμητικής επιγραφής για τα θύματα του βομβαρδισμού της πόλης που έγινε τη Μεγάλη Τετάρτη(16/4/1941) από τους Γερμανούς κατακτητές.
      Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου αισθάνεται ιδιαίτερη υπερηφάνεια που συνέβαλε ώστε να συμπληρωθεί ένα κομμάτι της τοπικής ιστορίας και να τιμήσει η πόλη του Αγρινίου μετά από 78 χρόνια τα θύματα του βομβαρδισμού και ειδικότερα τον πρώτο πεσόντα Υπομοίραρχο Χωροφυλακής ΤΟΝΤΟ Σπυρίδωνα του Δημοσθένη που έπεσε κατά την ώρα του καθήκοντος, ήταν υπεύθυνος για την Πολιτική Άμυνα και την είσοδο των αμάχων στα καταφύγια.
      Η παρουσία των μελών μας στην επιμνημόσυνη αυτή τελετή καθώς και των συγγενών των πεσόντων κρίνεται επιβεβλημένη.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα