Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

 

   
     Στις 21 Νοεμβρίου η Ορθοδοξία γιορτάζει τα Εισόδια της Θεοτόκου, της Μεγάλης Προστάτιδας όλων μας, το Έθνος τιμά τις Ένοπλες Δυνάμεις για την προσφορά τους. Με αφορμή τη διπλή αυτή εορτή ο Δήμος Αγρινίου διοργάνωσε εκδηλώσεις, οι οποίες ξεκίνησαν με την έπαρση της σημαίας στην πλατεία Δημάδη, ακολούθησε δοξολογία στον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής και ομιλία από την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του παραρτήματος Ε.Α.Α.Σ. νομού Αιτωλ/νίας κ. Στάμου-Μασαλή Αλίκη. Πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων της πόλης, από τον Βουλευτή κ. Βαρεμένο Γεώργιο, τον Δήμαρχο κ. Παπαναστασίου Γεώργιο, τον εκπρόσωπο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας Α/Υ κ. Παπαγρίβα Κοσμά, τον εκπρόσωπο του Ανωτέρου Διοικητή Φρουράς Μεσολογγίου κ. Γιώτη , τον Διοικητή της Π.Υ. Αγρινίου κ. Πετράκη Ευστράτιο, τον Διοικητή του Αεροπορικού Φυλακίου Αγρινίου κ. Σδούκο Κ, την Αντιπρόεδρο του Περ.Τμήματος Ε.Ε.Σ. κ. Τσιρώνη Δήμητρα , τον Πρόεδρο της Ε.Α.Α.Σ. νομού Αιτωλ/νίας κ. Τσάντζαλο Περικλή και τον Οργανωτικό Γραμματέα του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου κ. Κολοκώτσιο Δημήτριο.
      Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στην προτομή του Αγρινιώτη Επισμηναγού Βασιλείου Παναγόπουλου.
      Με αφορμή τη διπλή αυτή εορτή, ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Α.Σ.Α  Αγρινίου εύχονται Χρόνια Πολλά με υγεία.
      Η Παναγία να προστατεύει και να καθοδηγεί τις Ένοπλες Δυνάμεις.
      Χρόνια Πολλά και σε όλους τους Απόστρατους-Βετεράνους για την προσφορά τους στην πατρίδα.






Φωτο Agrinionews


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα