Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014
Το τουριστικό γραφείο NATSIS TOURS διοργανώνει για τα μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου και της Τ.Δ. Ακαρνανίας/Δ.Ε.Α.,  διήμερη εκδρομή σε: Σουρωτή Θεσ/νίκης – Αμφίπολη - Σέρρες την  1 και 2 Νοεμβρίου 2014.

Το πρόγραμμα έχει ως ακολούθως:
Σάββατο 1-11-2014: Ώρα 06.00 αναχώρηση από το Αστυνομικό Μέγαρο, με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη ώρα 12.00’ στη Σουρωτή Θεσ/νίκης για προσκύνημα στον τάφο του Γέροντα Παΐσιου. Στη συνέχεια γεύμα και μετάβαση στον αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης Σερρών. Επίσκεψη στο μουσείο και στους χώρους που είναι επισκέψιμοι. Άφιξη στην πόλη των Σερρών απογευματινές ώρες. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο FILIPPOS XENIA 4 αστέρων  (εντός πόλεως). Προαιρετική διασκέδαση σε ταβέρνα με ζωντανή μουσική το βράδυ.

Κυριακή 2-11-2014: Μετά τη λήψη πρωινού στο ξενοδοχείο, επίσκεψη στην πόλη των Σερρών και αναχώρηση για Θεσσαλονίκη. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό, καφέ και επισκέψεις. Απογευματινές ώρες αναχώρηση για Αγρίνιο με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στο Αγρίνιο αργά το βράδυ.
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο: 60€
Διαμονή στο ξενοδοχείο FILIPPOS XENIA 4 αστέρων 
με πρωινό σε μπουφέ.
Δεν περιλαμβάνεται διατροφή.
  
ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ
ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ
ΤΣΟΥΝΗΣ Δημήτριος
ΚΩΣΤΑΣ Νικόλαος
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
στους:    ΤΣΟΥΝΗ Δημήτριο: 6947325390   και   ΚΩΣΤΑ Νικόλαο
 ή απ’ ευθείας στο Τουριστικό Γραφείο



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα