Μήνυμα Προέδρου

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες,
Φίλες και φίλοι

Αξιοποιώντας τις σύγχρονες τεχνολογίες, ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια ενημέρωσης μέσα από την ιστοσελίδα μας. Σας καλωσορίζω και προσδοκώ να είναι το νέο μέσο επικοινωνίας και διαλόγου μαζί σας.

Για διάφορα θέματα, τα μέλη μας θα ενημερώνονται και με μηνύματα (sms). Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σύντομα για τους ισχύοντες αριθμούς των κινητών τηλεφώνων σας.

Σας ευχαριστώ,
Δημήτριος Τσούνης
τηλ. 6947325390
e-mail: dim.tsounis@yahoo.com

Υ.Γ. Τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι απαραίτητα εκείνες του συνδέσμου μας.

Περιεχόμενα

Από το Blogger.

Αναγνώστες

Επισκέψεις

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014
Με ιδιαίτερη επισημότητα και λαμπρότητα γιόρτασαν οι αστυνομικοί του Αγρινίου τον προστάτη τους Άγιο Αρτέμιο.
Την Κυριακή 19 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε Εσπερινός μετ' αρτοκλασίας στο εκκλησάκι του Αγίου Αρτεμίου που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας.
Το παρόν έδωσε σύσσωμη η ηγεσία της Αστυνομίας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος με επικεφαλής τον Ταξίαρχο κ. Ανδρέα ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας κ. Ιωάννης ΜΑΤΣΟΥΚΑΣ , οι διοικητές των υπηρεσιών,οι πρόεδροι της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών Ακαρνανίας κ. Νικόλαος ΚΩΣΤΑΣ , της Ε.Α.Υ Ακαρνανίας κ. Δημήτριος ΡΟΥΣΣΗΣ και του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Δημήτριος ΤΣΟΥΝΗΣ με σύσσωμα τα Διοικητικά Συμβούλια.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ , ο βουλευτής κ. Μάριος ΣΑΛΜΑΣ , ο αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ , πολιτευτές , ο Διοικητής της Π.Υ. Αγρινίου κ. Χριστόφορος ΜΠΟΚΑΣ , εκπρόσωποι συλλόγων και  φορέων , πλήθος Αστυνομικών και με πιστών με τις οικογένειές τους.Η εφετινή προσέλευση των πιστών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.Μετά το πέρας του Εσπερινού η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών παρέθεσε μικρή δεξίωση.
Το εκκλησάκι του Αγίου Αρτεμίου ανεγέρθηκε και αγιογραφήθηκε με μέριμνα της Τοπικής Διοίκησης Ακαρνανίας/Δ.Ε.Α και αποτελεί ένα κόσμημα για το Αστυνομικό Μέγαρο καθώς η εναρμόνιση στο χώρο είναι ιδανική.
Τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου στο Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αγρινίου τελέστηκε Θεία Λειτουργία και Δοξολογία. Από τον Α/Υ κ. Κωνσταντίνο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ αναγνώσθηκε η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου κ. Δημητρίου ΤΣΑΚΝΑΚΗ. Στην εκδήλωση παρέστη η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας κ. Χριστίνα ΣΤΑΡΑΚΑ , ο Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ , ο Διοικητής της Π.Υ Αγρινίου κ. Χριστόφορος ΜΠΟΚΑΣ , αξιωματικοί της Αεροπορίας , οι Διοικητές των υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, απόστρατοι των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας , πρόεδροι συνδικαλιστικών οργανώσεων , εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε και μεγάλος αριθμός αστυνομικών με τις οικογένειές τους.
Στη συνέχεια ο Διευθυντής Αστυνομίας Ακαρνανίας υποδέχθηκε τους προσκεκλημένους σε παρακείμενη καφετέρια όπου έλαβε χώρα μικρή δεξίωση.
Ο Σύνδεσμός μας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον Διευθυντή Αστυνομίας Ακαρνανίας κ. Ιωάννη ΜΑΤΣΟΥΚΑ για την άρτια διοργάνωση των εκδηλώσεων.Εύχεται σε όλους τους αστυνομικούς να χαρίζει ο Άγιος Αρτέμιος υγεία και δύναμη στους ίδιους και τις οικογένειές τους ώστε να υπερασπίζονται τα δικαιώματα των πολιτών και να είναι πάντα δίπλα τους , όντας πιστοί στον όρκο τους.
Χρόνια Πολλά και ευλογημένα .
Δημήτριος Τσούνης

 

 




 











0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζήτηση

Παλαιότερα Άρθρα